Wilt u de gedachten van uw klanten lezen?

Wij horen van menig ondernemer, marketeer en salesmanager dat ze als eerste willen nastreven om beter gevonden te worden op het internet. Dus: meer prospects.

Dit staat in contrast met het volgende:

  • Waarschijnlijk wordt 90% van uw omzet van dit jaar genoten bij bedrijven die vorig jaar ook al klant waren.
  • U kunt eenvoudiger een klant interesseren voor het afnemen van een extra dienst of product of herhalingsaankoop, dan een nieuwe relatie aangaan. Het behouden van een klant is goedkoper dan het krijgen van een nieuwe klant.
  • Een klant kwijtraken is heel kostbaar. Niet alleen de omzet wordt gemist; de geĆÆnvesteerde moeite en marketing & sales budgetten raakt u ook grotendeels kwijt.

Met een kleine inspanning kunt u herkennen wat uw huidige klanten doen op uw website. Eden Online zet hiertoe SalesFeed in. Dit is software die door Eden Online is ontwikkeld en die inmiddels in een zelfstandig bedrijf wordt geƫxploiteerd.

Met SalesFeed herkent u niet alleen prospects, maar ziet u ook verkoopkansen bij klanten

SalesFeed herkent bedrijven op een website en geeft diverse informatie. Onder andere NAW, branche, en ook de bekeken pagina’s. Het herkennen is vervolgens startpunt van diverse commerciĆ«le mogelijkheden en functionaliteiten van SalesFeed.

Met SalesFeed kunt u dus zien of uw klanten over iets lezen wat de moete waard is om op te volgen. Voorbeelden van waardevolle signalen die u binnen een dag kunt gaan herkennen en benutten:

  • Een klant die leest over een nieuwe dienst, product, ontwikkeling. (upsell-kans)
  • Een klant die een FAQ bezoekt, of een pagina met daarop tekst over service mogelijkheden. (contact-moment / retentie bijdrage).
  • Een klant die uw algemene voorwaarden leest. Staan daar wellicht uw opzegtermijnen in?

Eden Online helpt B2B bedrijven met het herkennen van waardevolle signalen van prospects en klanten. En ook met het aanpassen van een website om meer waardesignalen te genereren.

Waarom geld uitgeven aan extra verkeer naar uw website als u eerst nog verkoopkansen naar uw klanten kunt gaan herkennen en opvolgen?

U bent welkom om via Eden Online een gratis pilot met SalesFeed aan te vragen.