Traffic generation

Zonder bezoekers is zelfs de beste website slecht

Als uw potentiƫle klanten met een behoefte zoeken naar een oplossing en uw website niet vinden, heeft u een serieus probleem.

Voor een goede website geldt dat groei van het aantal bezoekers leidt tot meer sales leads. Wij kunnen u op verschillende wijzen effectief helpen aan meer websitebezoek.

Vindbaarheid

Het hebben van een overtuigende website met een modern visueel design is belangrijk, maar nutteloos als uw potentiƫle klanten de website niet kunnen vinden. U benut de mogelijkheden van het internet dan niet of niet voldoende. Uw website functioneert niet als middel om gevonden te worden door uw doelgroep, maar min of meer slechts een visitekaartje, die wordt ook pas uitgereikt na de kennismaking.

Daarom is het belangrijk te zorgen dat uw B2B website structureel gevonden wordt en op rendabele wijze onder de aandacht blijft komen.

Om er wat aan te hebben, wilt u niet iedereen op uw website. U wilt dat juist uw doelgroepen uw website bezoeken. Dat maakt een SEO strategie lastig. U weet nooit goed of het uw doelgroep is die zoekt.

Wat nog belangrijker is; tegenover iedereen die vandaag zoekt uit een doelgroep, zijn er waarschijnlijk honderden die vandaag niet zoeken. Hoe vangt u doelgroepen met sluimerende behoeften?

Eden Online heeft diverse aanpakken en een aantal exclusieve tools om in contact te komen met uw doelgroepen.

Reguliere aanpakken zoals:

  • Keyword strategie
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Linkbuilding
  • Contentmarketing
  • Google Adwords
  • Google Remarketing

Maar ook exclusieve tools die bijvoorbeeld uitgevoerd worden via LinkedIn.

De meeste aanpakken kunnen kleinschalig worden getest en uitgebreid naar genoegen. Eden Online adviseert een aanpak vanuit de gedachte “20-80” regel.

Welke 20% van de effort levert 80% van het beoogde resultaat?

Als uw website maar goed is gericht op uw doelgroepen en hen ook overtuigt, heeft het in principe zin om meer verkeer aan te trekken. Uit hoofde van naamsbekendheid of het verkrijgen van sales leads.

Wilt uĀ  informatie over onze exclusieve campagne tools? Neem vrijblijvend contact op.